İlk önce kakaolu pötibör bisküvileri robottan geçirelim ve ardından fırın tepsisinin tabanına dökelim. Daha sonra üzerine kakaoyu ve toz şekeri ilave ederek karıştıralım.
Ardından bu karışımı tepsinin her yerine güzelce yayalım. Kremalı tavuk göğsü tatlısının muhallebisi için tencerenin içerisine sütü, unu ve toz şekeri ilave dip bir çırpıcı ile çırpıyoruz. Daha sonra tencereyi ocağın üzerine alalım ve orta ateşte karıştırarak koyu kıvam alıncaya kadar pişirelim. Muhallebi piştikten sonra içerisine tereyağını ekleyelim. Pişirdiğiniz muhallebiyi tepsideki kakaolu bisküvinin üzerine dökelim ve ardından soğuması için bir kenara kaldıralım. Daha sonra muhallebiyi bıçak ile dilimler halinde keselim. Bu arada ara kreması için kâsenin içerisine sıvı kremayı, krem şantiyi, toz şekeri ve şekerli vanilyayı ilave ederek mikser ile katı bir kıvam alıncaya kadar çırpıyoruz. Ardından dilimlenen tavuk göğüslerinin içerisine bir tatlı kaşığı kremadan alarak spatula ile sürüyoruz. Kremalı tavuk göğsü tatlısının bir ucunu diğer ucu ile kapatalım ve servis tabağına alalım. İsterseniz krema sürme işlemini tatlıyı buzdolabında beklettikten sonra da yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.