Öncelikle küçük bir tencere alın. Ocağın üzerine koyun ve ocağın altını açın. İçerisine sütü boşaltın. Sonrasında ise içine şekeri koyun. İnce delikli bir süzgeç alıp nişastayı ve unu tencerenin içerisindeki süt ve şekerin üzerine eleyelim. Ekledikten sonra kaynayana kadar sürekli olarak karıştırın. Bu eleme işlemi unun ve nişastanın topaklanmasını sağlayacaktır.
Daha sonra margarini tencerenin içine koyun ve karıştırmaya devam edin. Kedidilli tavuk göğsü tarifinin kremasını güzel bir kıvam alması için ağır ateşte yavaş yavaş kaynamasını bekleyin. Bu malzemeleri bir muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim. Kaynamaya başlayınca birkaç dakika daha bekletin. Daha sonra ocağı kapatın ve üzerinden alın sonra vanilyayı ilave edin. Muhallebi kıvamına gelen karışımınızı biraz ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra krem şantiyi ilave edip bir kıvama ulaşana kadar karıştırıcı yardımı ile 10 dakika kadar çırpın. Bir dikdörtgen borcama veya bir fırın tepsisi kabı alın. Kedi dilllerini bu kaba dizin. Daha sonra süt ile ıslatın. Muhallebiyi dizdiğiniz kedi dillerinin üzerine dökün ve yayın her tarafına eşit miktarda gelmesine dikkat edin. Kedidilli tavuk göğsü tarifi hazır olduktan sonra buzdolabına kaldırın. Yaklaşık olarak 1-2 saat dinlendikten sonra dolaptan çıkarın. Dolaptan çıkarıp sonra üzerine Hindistan cevizini serpin ve servis tabağına alın ve sevdiklerinizle birlikte yiyin. Kedi dilli tavuk göğsünüz hazır hepinize afiyet olsun.