Tencerede margarin eritilir ardından üzerine un konulur ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
Rengi değişmesin buna dikkat edelim. Sütü ilave edip hızlıca karıştıralım. Topaklanma olmasın. En son şekeri de ekleyip yavaş yavaş karıştırmaya devam edelim. Bir iki taşım kaynadıktan sonra soğuması için kenara alınır. Jöle için vişne suyuna nişasta ve şekeri ilave edip tencerede pişiriyoruz. Jöleyi de soğuması için kenara bırakıyoruz. Bu arada soğumuş olan tavuk göğsünü karıştırıcı ile çırpıyoruz. Bisküvileri süt ile ıslatıp Tavuk göğsünün içine döküyoruz. Karıştırıp bisküvili tavuk göğsünü borcama koyuyoruz. Üzerine soğuyan vişneli jöleyi döküp bir kaşık ya da spatula yardımıyla güzelce yayıyoruz. Buzdolabında 2 saat kaldıktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.