Yapışmayan bir tavada margarini eritelim. Eriyen margarinin üzerine unu döküp yakmadan kavuralım. Kavrulan unun içine toz şekeri de ekleyelim. 1-2 dakikada şekerle kavrulan unun içine sütü yavaş yavaş ekleyelim. Eklerken hızlı hızlı karıştırmanız gerekmektedir. Koyulaşana kadar karıştıralım. Tavuk göğsünün ilk sıcaklığı çıkınca kaşıkla karıştırıp, mikserle pürüzsüz olana kadar çırpalım. Tepsi veya dikdörtgen bir borcamın alt kısmına rondodan geçirdiğimiz bisküviyi serelim. Hazırlamış olduğumuz tavuk göğsünü bisküvilerin üzerine eşit şekilde yayalım. Kalan bisküvileri de tavuk göğsünün üzerine dökebilirsiniz. Bisküvili tavuk göğsünü oda sıcaklığı sıcaklığı geçinceye kadar bekletelim.
Daha sonra soğuması için buzdolabına kaldıralım. Buzdolabında 1-2 saat soğuduktan sonra bisküvili yalancı tavuk göğsümüz servise hazırdır. Afiyet şifa olsun.